2011. május 10., kedd
Raffaello bonbon
Gondolom senkinek se kell bemutatnom a Raffaello nevű édes, kókuszos, mandulás kis elegáns kényeztető golyóbisokat.
Nálam ez azok közé az édességek közé tartozik, amiből addig eszem, míg van. Sose tudnám megunni.
A házilag elkészíthető receptek garmadájával találkoztam már, de ez a bonbonba öntött változat viszi magasan a pálmát.
Eredeti recept ITT található, csak annyi apróságon változtattam, hogy nem a fehércsokiburokba nyomkodtam az ostyát, hanem a töltelékbe kevertem (elfelejtettem no, annyira belefeledkeztem a csokitemperálás-formakikenés pontos elsajátításába).
Nagyon-nagyon finom, ajánlom másnak is kipróbálásra. Köszönet Erinaceának a receptért!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon-nagyon szép lett! És úgy örülök, hogy ízlett!!!!
VálaszTörlésMmmm, nagyon szépek a bonbonjaid, a csokisak is!!!
VálaszTörlés