2011. május 10., kedd

Raffaello bonbon


Gondolom senkinek se kell bemutatnom a Raffaello nevű édes, kókuszos, mandulás kis elegáns kényeztető golyóbisokat.
Nálam ez azok közé az édességek közé tartozik, amiből addig eszem, míg van. Sose tudnám megunni.
A házilag elkészíthető receptek garmadájával találkoztam már, de ez a bonbonba öntött változat viszi magasan a pálmát.




Eredeti recept ITT található, csak annyi apróságon változtattam, hogy nem a fehércsokiburokba nyomkodtam az ostyát, hanem a töltelékbe kevertem (elfelejtettem no, annyira belefeledkeztem a csokitemperálás-formakikenés pontos elsajátításába).

Nagyon-nagyon finom, ajánlom másnak is kipróbálásra. Köszönet Erinaceának a receptért!


2 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szép lett! És úgy örülök, hogy ízlett!!!!

    VálaszTörlés
  2. Mmmm, nagyon szépek a bonbonjaid, a csokisak is!!!

    VálaszTörlés