Pár hete konyhai pakolászás közben a kezembe akadt az egyik bonbonos szilikonformám. Persze azonnal rámtört a bonbonozhatnék. Amint időm engedte, el is battyogtam Erinacea Praliné Paradicsomába, ahol egy nagyon durva(jó) dolgot találtam: a Mars pralinét. Azonnal tudtam, hogy ez egy ütős darab. Pár perc múlva már olvadozott is a Mars csoki a tejszínben :)
Egészen biztosan terítékre kerül még nálunk, mert ez tényleg durvajó!
Hozzávalók (ahogy én csináltam):
- kb 10 dkg étcsoki (bár a tej-, étcsoki páros jobb lett volna)
- 2 szelet Mars csoki
- 4-5 ek tejszín
Elkészítés:
- A Mars csokit összeolvasztom a tejszínnel, majd félreteszem hűlni.
- Az étcsokival így járok el (beoltós módszer), majd pedig
- az alábbiak alapján elkészítem a bonbont.
Hát így pakolásszon az ember!))
VálaszTörlésHehe, na ja. Szerencsére a tortaformák nem akadtak a kezembe...eddig :)
VálaszTörlésNem is rossz ötlet mindezt tortafolmával csinálni. Én bírnám.
VálaszTörlésHát el tudom képzelni, hogy jó:)
VálaszTörlésGábor! Ha legközelebb jössz/jöttök, csak neked/nektek csinálok ;) (amúgy láttam már Mars csoki-tortát is)
VálaszTörlésNagyon ügyes vagy:) Bonbont még nem késztettem soha, de talán jobb is, mert mind befalnám egyedül.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki! Biztos finom. :)
VálaszTörlésDe jó! Nagyon ötletes bon-bon. Karácsonyra elviszem a receptjét...
VálaszTörlésTrollanyu! Igen, ez tipikusan az a fajta édesség, aminek az evését KÉPTELENSÉG abbahagyni.
VálaszTörlésFlóra! Köszi, az volt :)
Illéskrisz! Vidd csak :) Én is tervezem karácsonyra a családnak.