2011. október 6., csütörtök

A technika ördöge...

Legnagyobb sajnálatomra picit le kell állnom a blogolással, ugyanis a kártyaolvasónk bemondta az unalmast.
Talán a napokban várható ezügyben valami megoldás...akkor ígérem, tüstént hozom a nemrégiben elkészített Mars bonbon képeit.
Recepttel máris szolgálhatok, kattints Praliné Paradicsom-hoz.

Még valami!
Mostanában elég sok blogos játékban részt vettem, és olyannyira megjött a játékos kedvem, hogy gondoltam, én is indítok egyet a közeljövőben.
Már a nyeremény is megvan...érdekelne benneteket egy kis original spanyol turrón, ill. édesség csomag? Hm? :)13 megjegyzés:

 1. Engem érdekelne. :D

  VálaszTörlés
 2. Nasi? Naná!
  Jobbulást a kártyaolvasódnak! ;)

  VálaszTörlés
 3. Te már régebben feliratkoztál hozzám, és kerestem is nincs-e oldalad, de az infó nem mutatta ki! Most megtaláltam, mivel lájkoltál nálam valamit. Mondd nálad nincs lehetőség tagnak lenni, mert úgy jobban tudlak követni az oldalamon! Különben nagyon szép az oldal alapja (is).))

  VálaszTörlés
 4. én is benne vagyok! legyen játéééééék :)

  VálaszTörlés
 5. :) Oké-oké, összeszedem magam, meg ötletelek kicsit, ill megvárom, míg elkezdik árulni a turrónokat, aztán kezdetét veszi a jááátéék :)

  Teakert: huh, most megfogtál. Őszintén megvallva fogalmam sincs, h hogyan lehet tagokat felvenni ide (az nem = a rendszeres olvasóval?). Én is úgy követem nyomon a kedvenc blogokat, h kiteszem ide oldalra bloglistába, így látom, ki mikor frissül.

  VálaszTörlés
 6. én benne vagyok a játékban, meg az édességcsomagban is:)

  VálaszTörlés
 7. játék? édesség?
  mikor nyerhetünk?

  rendszeres meg rendszertelen olvasói lajstrom mostanában rengereg blognál rakoncátlankodik (ejnye-bejnye a blogspotnak). remélem én az lennék itt, ellenkező esetben nem orvosolható, mert a Rendszeres olvasók címszó vagy bekezdés vagy minek nevezzem az oldalsáv azon részét, nos ott egyetlen tagot sem látni, nem kattintható.
  Tudom, nem Te vagy a hibás, olykor ugyanez az ábra nálam is.

  VálaszTörlés
 8. Hmm, ezt már én is megfigyeltem más blognál, de ha frissítem az adott oldalt, akkor többnyire behozza a rendszeres olvasókat.
  4Gyerek, úgy tudom, te tag vagy már :) (amit ezúton is köszönök :))

  VálaszTörlés
 9. Már megtaláltam, de az, rendszeres olvasó. Én rendszeren belül követem, ki mikor frissül, kicsit sok lenne kitenni mindenkit, akihez feliratkoztam.

  VálaszTörlés
 10. Szia!

  Nézz majd be hozzám egy pillanatra a díjas bejegyzésre. :)
  www.etelekestortak.blogger.hu

  Betti

  VálaszTörlés
 11. Teakert! Na igen, látszik, h elég zöldfülű vagyok a technikai dolgokhoz, és/vagy a blogspothoz, mert erről a lehetőségről én most hallok először tőled.

  Betti! Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled :)

  VálaszTörlés