2011. március 28., hétfő

Pácolt csirkemell mézes-mustáros mártással





Gyakran szokott ez az étek az asztalunkra kerülni, mert egyrészt nincs vele sok gond - ami mostanság igen fontos szempont a kis 16 hónaposom mellett -, másrészt meg...szeretjük :)
Eredetileg innen származik a recept, de én 1-2 apró változtatást eszközöltem a kivitelezésben.



Amit máshogy csinálok:
A pác voltaképpen teljesen megegyezik az eredeti receptben megadottakkal. A csavar a készítésnél van. Elektromos grillen megsütöm a csirkemell szeletkéket, és ha kész, félreteszem. A maradék páclevet beleöntöm egy lábasba és felengedem tejjel. Rottyanásig főzöm, majd rákanalazom a husikra.
Rizs, vagy krumplipüré dukál hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése