2011. május 29., vasárnap

Csokrom, csokrom, DÍJCSOKROM :)


Ho-hó kéremszépen, kis blogom fordulóponthoz érkezett! Nagy megtiszteltetésben részesültünk Bors and Pepper jóvoltából, aki volt olyan nagyon-nagyon kedves, és gondolt ránk, amikor bőkezűen nekünk is tovább adta a fent látható díjbokrétát. Nagyon szépen köszönjük, igazán jól esett ez a kedvesség :)

Rögvest meg is osztom ezt az örömet 7, számomra nagyon kedves bloggal és annak tulajdonosával:

  1. Eliffel, az Ízmorzsák Elif módra blog tulajdonosával. Autentikus török receptjei, bámulatos kézügyessége és csodás fotói mindig vissza-visszacsábítanak a blogjára.
  2. Aldebarannal, a Szedermező blog tulajdonosával. Ha egészséges, érdekes, és finom receptekre, valamint kalandos, gasztro és kevésbé gasztro isztambuli élménybeszámolókra vágytok, feltétlen kattintsatok rá.
  3. Ms. Poppy-val, a Ms. Poppy a konyhában blog tulajdonosával, akit már nagyon régóta előszeretettel olvasgatok. Kedves történetei, ötletes receptjei és szédületes fotói nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy én is újra kedvet kapjak a blogoláshoz.
  4. Illéskrisz-szel, az Illéskrisz Konyhája blog tulajdonosával, akiről csak szuperlativuszokban tudnék beszélni...van hova fejlődnöm na :)
  5. Dittaval, a Ditta: sütés-főzés, baba-mama, egészség blog tulajdonosával. Csodás tortás képeit nézegetve sokszor eszembe jut, hogy ember hogy alkothat ilyen gyönyörűségeket. Kukkantsátok meg ti is..érdemes!
  6. Erinacea-val, a Praliné Paradicsom blog tulajdonosával, csodálatom kifejezésére, és köszönetképp a finom a bonbon receptekért.
  7. És végül, de semmiképpen sem utolsósorban Angi-val, a Angi tortái blog tulajdonosával. Dittához hasonlóan ő is egy kivételes tehetségű tortaguru, akihez elég gyakran beugrok egy kis napi nyálcsorgatásra.

7 megjegyzés:

  1. De édes vagy! Köszönöm, hogy gondoltál rám!!! Én is tovább adom, akikre én is felnézhetek!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól estek a kedves szavak, s természetesen a díj is, köszönöm!
    Nagyon szép és igazán hangulatos itt nálad. Végigböngésztem az eddigi receptjeidet, és bizton állíthatom: abszolút megérte újra elkezdeni blogolni.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm,nagyon kedves vagy,hogy rám gondoltál,nagyon örülök:-),na meg hogy ilyen szépeket írtál rólam:-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm én is a díjat!!!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm , hogy rám is gondoltál! Nagyon aranyos vagy!

    VálaszTörlés
  6. ooooo, nagyon köszönöm én is a díjat és ezer bocsánat, de csak most vettem észre!!! Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám :)

    VálaszTörlés