Rólam

Köszöntelek kedves Idelátogató!

28 éves anyuka vagyok, Spanyolországban élek és jelenleg tengernyi időmet itthon töltöm a kislányommal. Kb 7 éve kezdtem el sütni-főzni, mikor férjhez mentem. Mindent (de tényleg MINDENT) a legelejétől kellett megtanulnom, kitapasztalnom, s úgy érzem, ez igen gyorsan és viszonylag gördülékenyen ment. Nem csoda hát, hogy a sütés-főzés szeretete igen hamar gyökeret vert bennem. Édesszájú lévén a szárnyaimat leginkább a nyalánkságok, sütemények, édességek területén kezdtem el intenzívebben bontogatni. 3-4 éve vagyok a gasztroblogvilág rabja...eleinte mint lelkes olvasó, később pedig, mint aktív résztvevője is. 2009-ben született meg az első blogom, ami csak igen rövid életet élt, mivel időközben megszületett a kislányom. Az első hónapokban nem sok energiám volt blogolni. Így hát ismét maradt a passzív olvasó státusz.
Aztán egyre több inspiráló blogot ismertem meg (pl Ms Poppy a konyhában, Ízmorzsák Elif módra), amik először csak az új lelkesedést lobbantották fel bennem, majd később, egészen pontosan 2011. március 6.-án újra elindítottak a gasztroblogvilág útján.
 Azóta nagyon sok új dolog történt velem és a konyhámmal (vagy inkább a konyhámban). Rengeteg új dolgot tanultam, próbálgattam. Voltak próbatételek, amiken elbuktam, és voltak, amelyeken elsöprő sikert arattam. A bukás jó lecke volt és a továbbiakban ösztönöz, hogy újra és újra próbálkozzam, míg el nem érem a célt.

Szeretek érdekes, izgalmas dolgokat kipróbálni, de mivel igen finnyás vagyok, ezért ezek az izgalmas dolgok leginkább az édességekre korlátozódnak. Ételek tekintetében inkább a jól megszokott kedvenceket részesítem előnyben, noha azért nem minden esetben zárkózom el a számomra vadabb ízvilágtól sem. Na, de a szavak helyett inkább beszéljenek a receptek és a képek :) Kellemes böngészést kívánok minden kedves Olvasómnak!

Üdvözlettel: Adél (Afraa)