2012. február 12., vasárnap

Díjak, játék beharangozó és egyéb nyalánkságok

Közeleg egy-két, a blog szempontjából fontos esemény, illetve elmaradásaimat is pótolnám, úgyhogy aki egy jó kis receptkukkra jött, az görgessen lejjebb :)



Az elmúlt időkben 2 aranyos kis díjjal lettem gazdagabb. Vikvi volt olyan kedves és rám is gondolt, amikor a Magyarok Asztala díjat továbbadta nekem is.
Nagyon szépen köszönöm :)



Márti , Bors&Pepper , és Nassoló Naplopó lepett meg ezzel az aranyos kis bagolykás díjjal, amit nagyon-nagyon köszönök nekik. Feladat is tartozik hozzá:

  • Említsd meg a blogodban azt a személyt/személyeket, aki(k)től a díjat kaptad.
  • Válaszolj a feltett kérdésekre.
  • Árulj el magadról egy dolgot, amit még nem mondtál el eddig.
  • Ajándékozd tovább a díjat annyi embernek, ahánynak csak szeretnéd.
  • Értesítsd is őket.

A kérdések pedig:

  1. Melyik a kedvenc smink kelléked? - Igen ritkán sminkkelek, de akkor a szemfestékkel szeretek a legjobban elbíbelődni.
  2. Mi volt a 2011. év trendje? - Őszintén szólva fogalmam sincs.
  3. Mi a kedvenc desszerted? - Leginkább a csokis, karamellás édességek.
  4. Kedvenc színed? - Zöld, valamint a pasztell színek közül majd' minden árnyalat.
  5. Mi a keresztneved? - Adél volnék :)
  6. Melyik volt az utolsó dal, amit hallgattál? - Gyerekegyeduralom van, úgyhogy a Bogyó és Babóca zenéje :D
  7. Kutyák vagy macskák? - Macskák határozottan egyértelműen :)
  8. azaz a plusz 1. - 8 éve muszlim vagyok, saját elhatározásból, mindenféle férfinemű egyed hatása nélkül, és tök jól vagyok köszönömszépen...szépen nyomogatjuk elfele a lányommal a család egyetlen férfitagját :D
Ezúttal nem adnám tovább a díjakat, mivel már jószerivel mindenki megkapta, akiket olvasok.


Ha emlékeztek még, egy korábbi bejegyzésemben sejtelmesen megemlítettem, hogy a 100. rendszeres olvasó után valaki ajándékot kap. Mivel már 94-en vagytok itt (és 88-an a Facebook-on), ezért igencsak aktuálissá vált, hogy kicsit konkretizáljam ezt az ajándékozós dolgot. Amint meglesztek itt 100-an ez meg is fog történni ;)


Az utolsó napirendi pont pedig az, hogy hamarosan elérkezik a blog 1. szülinapja (márc.6.). Ha addig sikerül leküzdeni a technikai akadályokat (ergo a saját bénaságomat), akkor megújul a Nyam-nyam! Új külsővel, és néhány új "rovattal" foglak várni benneteket.

És végül,csakhogy valami nyalánkság is legyen, hoztam egy kis banános browniet. Recept ugyanaz, mint itt, annyi változtatással, hogy a tésztába dió helyett mogyoró került, illetve kis banán karikák a tetejére.


2 megjegyzés:

  1. Hmmm, jó ötlet a banán a tetejére! Várom a játékot, meg az újdonságokat!!! Cuki a betütípus, meg az eperke a képen ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki a kis banán karika a sütiden...:)

    VálaszTörlés