...alias Pan Chicco, na persze csak erős jóindulattal.
Limaránál láttam meg az eredeti receptet, nagyon tetszett a formázás, ezért gondoltam, kipróbálom. Én is az ő jól bevált kenyér receptjét használtam, de valószínű a lisztem túl "erős" volt, mert elég kemény, ruganyos tésztát kaptam. Sülés után is a vártnál keményebb lett, de az íze nagyon finom.
Mindenképp lesz újrázás más lisztből, más recepttel, no meg a formázás terén is rám fér a gyakorlás. Itt a videó róla, jó gyakorlást nektek is :)
Gyönyörű lett ez a kép! A lisztek engem is megtréfálnak olykor-olykor ;)
VálaszTörlésKöszönöm szépen. Heh, ma meg az élesztő "tréfált" meg, de nem igazán talált vicces kedvében, mivel egy naaagy croissant projekten dolgoztam volna..
TörlésNekem is nagyon tetszik a fotó, mintha egy újságban látnám... Szuper a bucika is!
VálaszTörlésJajj, nagyon aranyos vagy, köszi a dícséretet! Tőled ez külön megtiszteltetés :)
TörlésGyönyörűek ezek a bucik Adél:) A fotó is perfekt:) Én kenyéren-vajon (meg a te bucijaidon) élnék életem végéig, ha nem látszana meg egy szelet is rajtam:)
VálaszTörlésKöszi Zsófi :) á, Te nyugodtan eheted a szeletkéket, nem hiszem, hogy nyomot hagynának rajtad :)
TörlésNekem bejön ez a rusztikus formázás, nem változtatnék rajta, igazi házias buci, nem is lehetne jobb! És gyönyörű a fotó, új gép?
VálaszTörlésKöszi Katuci! Nem, a régi gépet használom, csak átköltöztem az ablak mellé, meg többemberesen deríteni próbáltunk :D
TörlésMegérte, nagy a változás!
TörlésMandulasarok Noéminek hála a tippekért :)
TörlésJó kis bucik ezek. Miért nem vagy megelégedve ?
VálaszTörlésKöszönöm Éva! Az én ízlésemhez képest túl kemények lettek a bucik, ami valószínüleg teljes mértékben a liszt hibája.
TörlésNekem is nagyon tetszenek!
VálaszTörlésKöszi, örülök neki :)
TörlésNagyon kis formásak és szuper a fotó!:)
VálaszTörlés