2011. július 25., hétfő

Császármorzsa


Azonnal ki kellett valamivel próbálnom a frissen készített baracklekváromat.
Hála egy nem olyan régi, gasztrós ezzel-azzal megtűzdelt barátnős beszélgetésnek, nem sokat gondolkodtam...úgyis legutoljára talán gyerekkoromban ettem császármorzsát, így épp ideje kicsit nosztalgiázni.
Szamóca receptje tökéletes választás volt. Hamar elkészül, és az eredmény, egy könnyű, a régi szép gyerekkort idéző finom édesség.

2 megjegyzés:

  1. Még sosem ettem császármorzsát, de nagyon jól hangzik.

    VálaszTörlés
  2. Hű, jól néz ki! :) Én valóban "morzsásra" szoktam készíteni, alaposan lepirítva, de ki fogom próbálni egyszer ebben a nagyobb darabos változatban is, mert sokkal gusztább. :)

    VálaszTörlés