2012. június 24., vasárnap

Pirított hagymás kenyér


 

Itthon vagyunk! Ez egyet jelent a családozással, pihenéssel, és a finom, hazai ízekkel.
Apósom kezei közül került ki ez a csodálatos cipócska. Jó ideje már visszatérő vendég Limaránál...több, mint 10 féle kenyeret próbált ki tőle, és mondanom se kell, hogy egyik se okozott csalódást.
Ez a hagymás verzió az eddigi legjobb. Azalatt az 1 hét alatt, míg ott voltunk, kétszer is megsütötte nekünk...és azóta Anyukám is megfertőződött, hamarosan itt is nekiállunk öregtésztázni :)






 




Eredeti recept itt található. Köszönjük szépen, hagymakenyér-őrület lett nálunk ;)

9 megjegyzés:

  1. Nem csodálom, hogy hagymaőrület van nálatok! Klassz kenyér! Tsókoltatom apósodat:D

    VálaszTörlés
  2. Óóóó, hát ez csodaszép, nem csodálom, hogy beleszerettetek! Pirított hagyma mindenbe jöhet, imádom! :)
    Nagyon ügyes apósod van! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű! Én is kedvet kaptam, megyek is Limarához a receptért.

    VálaszTörlés
  4. Ezt nekem is meg kell sütnöm! :-))

    VálaszTörlés
  5. Nem csodálom az őrületet:) Gyönyörű darab:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép kenyeret sütött apósod! Finom lehet ez a kenyér, csak még én sem mertem belekezdeni ebbe az öregtésztás témába!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, pedig egyáltalán nem nagy ördöngősség ám. Az öregtészta egy sima kelt tészta, amit tovább kelesztesz...ez adja majd meg a kenyér fantasztikus textúráját.

      Törlés
  7. Már én is sütöttem hagymás kenyeret, nagyon finom, bizton állítom én is. Olyan különleges ízt ad a kenyérnek, hogy páratlan! Nagyon guszta lett!

    VálaszTörlés