2012. június 24., vasárnap
Pirított hagymás kenyér
Itthon vagyunk! Ez egyet jelent a családozással, pihenéssel, és a finom, hazai ízekkel.
Apósom kezei közül került ki ez a csodálatos cipócska. Jó ideje már visszatérő vendég Limaránál...több, mint 10 féle kenyeret próbált ki tőle, és mondanom se kell, hogy egyik se okozott csalódást.
Ez a hagymás verzió az eddigi legjobb. Azalatt az 1 hét alatt, míg ott voltunk, kétszer is megsütötte nekünk...és azóta Anyukám is megfertőződött, hamarosan itt is nekiállunk öregtésztázni :)
Eredeti recept itt található. Köszönjük szépen, hagymakenyér-őrület lett nálunk ;)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Micsoda szuper család! :)
VálaszTörlésNem csodálom, hogy hagymaőrület van nálatok! Klassz kenyér! Tsókoltatom apósodat:D
VálaszTörlésÓóóó, hát ez csodaszép, nem csodálom, hogy beleszerettetek! Pirított hagyma mindenbe jöhet, imádom! :)
VálaszTörlésNagyon ügyes apósod van! :)
Gyönyörű! Én is kedvet kaptam, megyek is Limarához a receptért.
VálaszTörlésEzt nekem is meg kell sütnöm! :-))
VálaszTörlésNem csodálom az őrületet:) Gyönyörű darab:)
VálaszTörlésNagyon szép kenyeret sütött apósod! Finom lehet ez a kenyér, csak még én sem mertem belekezdeni ebbe az öregtésztás témába!:-)
VálaszTörlésÓ, pedig egyáltalán nem nagy ördöngősség ám. Az öregtészta egy sima kelt tészta, amit tovább kelesztesz...ez adja majd meg a kenyér fantasztikus textúráját.
TörlésMár én is sütöttem hagymás kenyeret, nagyon finom, bizton állítom én is. Olyan különleges ízt ad a kenyérnek, hogy páratlan! Nagyon guszta lett!
VálaszTörlés