Nálunk már javában tombol az eperszezon. A piacok, boltok tömve vannak a hatalmas, mézédes, roppanós piros gyümölcsökkel. Sokszor elcsábultunk már, és befigyelt 1-1 negyed kilós illatos csomagocska a kosarunkba.
Eddig csak úgy magába majszolgattuk, úgyhogy ideje volt már valamit csavarintani rajta.
Mivel a cupcake-ek "meghagytak" némi csoki ganache krémet, ezért összehoztam az epreimmel.
Az eredmény? Hmmm, ellenállhatatlan!
A recept rém egyszerű.
Hozzávalók:
- eper
- jelen esetben csoki ganache krém, de lehet akármilyen töltelék: tejszínhab, ízesített tejszínhab, krémsajt, fagyi...
Elkészítés:
Vájjuk ki az eprek közepét, és nyomózsákkal nyomjunk kis halmokat a krémből a belsejükbe.
Hűtsük be, majd némi itóka és napsütkérezés közepette fogyasszuk el jó étvággyal.
Hú nagyon jól néznek ki,és így ahogy elkészítetted nagyon finom lehet!
VálaszTörlésKöszi szépen, tényleg finomak lettek.
VálaszTörlésTe miket tudsz! Epret tölteni..klassz!))
VálaszTörlés